دوشنبه 30 شهريور 1405 - Mon 21 Sep 2026
  • اندیشکده انگلیسی روایت مقصرنمایی داخلی در ایران را باطل کرد+ عکس

  • آمریکا شجاعت اعتراف به شکست در جنگ را ندارد/ اگر تهاجم جدیدی صورت بگیرد، قطعاً سلاح و جغرافیای جنگ را تغییر خواهیم داد

  • حرم کریمه اهل‌بیت سیاه‌پوش شد / فیلم

  • قالیباف ارتحال آیت‌الله شبیری زنجانی را تسلیت گفت

  • پیشروی‌های ارتش یمن در جبهه تعز

  • استقرار هوای گرم در بیشتر مناطق کشور

  • جزئیات انتقال بنزین روی کارت بانکی

  • هتک حرمت مقدسات بهای سنگینی دارد

  • سال وقوع بحران نفتی

  • بسکتبالیست‌های ایران سلام نظامی دادند / فیلم

  • فرمانده‌ای در کسوت روحانیت

  • پست شقایق دهقان برای شهدای دانش‌آموز میناب

  • حملات هوایی اسرائیل به نبطیه الفوقا / فیلم

  • بورس عربستان از موشک‌های یمن بی‌نصیب نماند

  • پزشکیان به نیویورک می‌رود

  • ۵ وسیله برهم‌زننده آرامش

  • شوک بزرگ به بازیکنان استقلال و پرسپولیس

  • قیمت آیفون ۱۷ امروز یکشنبه ۲۹ شهریور

  • کالابرگ باید متناسب با تورم افزایش یابد

  • روایت روزنامه‌نگار ایرلندی درباره رزمایش جان‌فدا

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 92950
    تاریخ انتشار: 08/ارديبهشت/1397 - 12:16
    کارشناس مسکن خبر داد:

    افزایش 50درصدی نرخ مسکن تا اواخر سال جاری/ اجاره بها و رهن هم افزایش می یابد

    کارشناس حوزه بازار مسکن بیان داشت: در شهریور ماه یک شیب بسیار کوچک در بخش مسکن را داشتیم و این شیب تا اردیبهشت و خرداد ماه ادامه می یابد و شدید تر نیز خواهد شد و تا انتهای سال نیز این افزایش قیمت در حوزه مسکن وجود خواهد داشت.

    افزایش 50درصدی نرخ مسکن تا اواخر سال جاری/ اجاره بها و رهن هم افزایش می یابد

    با اشاره به تحولات بازار مسکن در سال 97 و چگونگی افزایش قیمت ها در سال جاری اظهارداشت: در مقوله مسکن همانطور که پیش بینی کرده بودیم در انتهای سال 95 افزایش قیمت مسکن رخ داد ولی با قطعی پیش رفتن مسائل برجام این تاخیر افتاد به شهریور ماه یعنی با شش ماه تاخیر روند افزایش قیمت مسکن در شهریور ماه سال 96 شروع شد.

    وی ادامه داد: در شهریور ماه یک شیب بسیار کوچک در بخش مسکن را داشتیم و این شیب تا اردیبهشت و خرداد ماه ادامه می یابد و شدید تر نیز خواهد شد و تا انتهای سال نیز این افزایش قیمت در حوزه مسکن وجود خواهد داشت.

    کارشناس حوزه بازار مسکن با اشاره به افزایش 50 درصدی قیمت مسکن تا اواخر سال جاری بیان داشت: ولی خب از آنجایی که این افزایش همیشه با افزایش قیمت و سرمایه گذاری و تولید همراه خواهد بود عملا ما افزایش قیمت را در این بخش مسکن خواهیم داشت؛ افزایش قیمت از این به بعد حدود 50 درصد در حوزه ساختمان خواهیم داشت و در ماه های آینده با این پدیده بیشتر روبرو خواهیم شد.
     
    ستاریان گفت: همچنین در حوزه اجاره بها و رهن نیز که تمام آنها تابعی از نرخ مسکن می باشد نیز افزایش نرخ خواهیم داشت.

    منبع : راه دانا

    نظرات بینندگان
    نظرات شما